I WAS TEENAGE HANDMODEL

AS 

GULD MOT VATTEN

just nu hade jag bytt alla mina skatter mot lite vatten, något som jag faktiskt behöver. något som läker och helar mig. känns riktigt dåligt just nu, måste bort från skellefteå.

A WEEKEND AS GOOD AS MORDOR


THE DIRTY SOUTH DOS


THE DIRTY SOUTH


LOOKBOOK

 
 <!--BEGIN HYPE WIDGET--><script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.2/jquery.min.js" type="text/javascript"></script><script src="http://lookbook.nu/look/widget/4106022.js?include=all&size=large&style=button&align=center"></script><div id="hype_container_4106022"></div><!--END HYPE WIDGET-->

SKALD


THE LOCAL STORE

Sitter i Hannahs matsal och redigerar bilder. Nu är första inlägget om de butiker jag handlar i klart. Nästa inlägg blir förmodligen om BIKBOK eller ARCTIC GEM.

FACTORY GIRL

Sitter på Canalen och snackar med erik, skypar även med Hannah, Nozzie och Linnea. Här kommer lite foton som jag skulle ha slängt upp för flera veckor sedan!
 
 

KONSTPAUS

Jaha det där bloggandet höll inte länge, beror nog mest på att en bildblogg inte vore så mycket att jubla över om de inte postas bilder, och jag har inget internet hemma. Nu har jag dock lyckats sparka igång stinas gamla laptop så jag kan sitta på publika wifi's. Sitter på biblan just nu, hade dock inte fört över de bilder som jag ville ladda upp så det får bli imorgon eller när jag får ork, känns halv jobbigt att behöva föra över från olika datorer och sen dra hit för att blogga, känns ganska desperat och needy, vilket är ganska patetiskt när det bara handlar om en blogg.
 
Börjat prata med en av de söta och underbara körttjejerna från bollebygd, och en av dem kanske kommer och hälsar på framöver.
 
Väntar även på att min underbara nya vän Hannah, ska komma på besök igen. Med lite tur behöver jag bara vänta några veckor.
 
Även hittat ett nytt ställe att öva trummor på, det behövs verkligen, inte för att det går dåligt, utan för att jag inte ska tappa det jag lärt mig nu, blir ett par metallica och andra roliga covers med roberto, men det är nog mest bloc party jag behöver öva på, vissa fills och komp har jag inte ens lärt mig än, och deras trummis är inte bara snabb utan grymt teknisk också.
 
Jag minns än idag hur jag läste i SLITZ (kommer aldrig läsa den skiten igen) att killarna i bloc party har blivit beskyllda för att ha rökt roliga saker när de spelade in skivan, alltså what the hell ? tyckte den reporten som skrev det att han hade kommit på något nytt ? att ingen annan bra artist som skapar grym musik inte knarkat lite. Well man ska inte ha så höga förväntningar på Tuttmagasin. Vill nästan slå reporten lika hårt som Ulf Brunnberg efter hans uttalade om Kvinnor på Mans dominerade arbetsplatser, tex var kvinnan vakt i ett fängelse för män och blev brutalt mördad och våldtagen. Jag minns inte han exakta uttalande just nu men det kan in säkert googla fram eftersom det blev ett jefla liv kring det.
 
Jag avslutar nu detta inlägg för ett äldre par ger mig onda ögat och jag måste hem och göra lite saker innan jag kollar in min nya replokal, jag kommer nog även få agera lite musikledare eftersom det är på Canalen, men det är så himla nära, och det kanske leder till jobb sen, man kan ju iaf vara positiv.

RSS 2.0