Bryter tystaden!

 
För alla era överkåta rövhattar utan liv. Ni som googlat er trötta och hoppats hitta en massa patetiska blogg inlägg där jag smutskastar mina förövare. Jag kände inte att det var nödvändigt och deras inlägg talade verkligen för sig själv. Besviken ? Återvänd till Paradise Hotel eller vilken skit ni nu brukar roa er med när ni inte trycker ner folk på Facebook. Jag gav dem en chans att lämna tillbaka min kamera, nycklar, bankkort, bankdosa och en del andra grejer som jag aldrig fick tillbaka. Eftersom de fått det jag var skyldig, plus mer så förstod dem väl att de inte kunde komma undan med att sno och göra sig skyldig till ännu ett brott ? Och det hjälpte ju inte direkt dem att rätten kände till dem och en av dem hade en meter lång lista på redan kända brott. Eller att man dyker upp i rättsalen sunkig som en jävla sopsäck och ser helt snetänd ut. Eller att de bussade sina pojkvänner på mig som fick sitta och stirra och fnissa bakom min rygg, de tänkte nog inte på att det inte var till deras fördel. Eller att inte komma med några som helst vettiga argument förutom att kasta anklagelser som inte hade spelat någon roll i det målet.
 
Jag minns den dagen luddigt och det var väldigt påfrestande för mig, jag hade inte sett tingshuset eller rättsalen sedan man fick åka dit någon gång i vad är det ? högstadiet ? lågstadiet ? Jag hade ingen aning om hur man skulle föra sig eller vad som skulle hända den dagen. Något som de räknade med och utnyttjade starkt genom att få mig att framstå som en dövblind. Om jag hade agerat som dem och berättat om andra saker som inte riktigt hörde dit så hade de nog haft svårt att göra ett beslut, något som pundon i Skellefteå verkar tro är något slags hemligt vapen att dra fram när de ligger i underläge.
 
Bara för någon månad sen tyckte någon att det var en klok idée att dra fram den här händelsen i en facebook status. Hur arbetar era hjärnor ? Jag tänker främst på er som till en början stödde hela det sorliga gänget som skrev ut min facebook sida på en högerextrem sida, delade ut personlig information osv. Hur mycket har man knarkat om man är villig att låta högerextrem psykopater ta del av den typen av information ? Det är ett bevis på att det finns för mycket folk i Skellefteå som inte kan argumentera på ett fungerande plan utan att blanda in saker som inte hör dit, alla vet om det här, tror ni att jag viker mig för att ni berättar något som alla vet ? eller var det för att jag vann målet kanske ? Det är en större del av Skellefteå som tyckt att jag skulle smällt till dem och stängt dörren, men jag agerar inte så.
 
Jag vet att många som läser detta kommer vilja kommentera och skicka diverse dödshot, gör det ni, men håll er till ämnet, det som inte hör hit kommer inte publiceras. Anledningen till detta inlägg är att jag är så trött på att stöta på folk som tror att jag har anmält dem helt utan orsak, nej jag anmälde för att de lämnade min lägenhet i bitar med nycklar hit och till förrådet och inte hade tänkt lämna tillbaka något fast de fick en chans. Men det är klart, hade jag suttit i deras sits hade jag väl förmodligen också gjort allt för att svartmåla den som vann målet. Sen tycker jag det är en självjklarhet att man inte ger sig på någons husdjur, enbart det skulle vara en anledning att anmäla.
 
Det är också viktigt att det sprids att det var den här tomten som hade den meterlånga listan:

Heilade – sparkas ut från Muf:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13968719.ab
 
15-årig flicka sparkade 12-årig flicka i huvudet tills hon svimmade
https://www.flashback.org/t1050933
 
God jävla Jul på er rövhattar.

RSS 2.0