COUNTRYLIFE 3
TEKKENSåg tekken filmen hos patrik. Emil bjöd på chips och dipp. Filmen var okej, lite rörigt med alla karaktärer som förmodligen är helt ny skapade, och de som inte alls fick va med trotts att de funnits med sedan starten av spelen. Men filmen i sig var inte alls dålig. Blev dock jävligt sur över att en person som lovade att komma och besöka mig nu ställt in besöket. Förstörde typ allting för mig.

EDGEFEST


I denna filmen: KAPFTEN RÖD, FUNKY DAN(JUPITHER), DEN DYNAMISKA DUON
Postar en lite äldre festival film som jag och en vän spelade in åt folket i umeå som anornade edgefestivalen. Vi tog det väl inte på så himla stort allvar när vi ändå bara hade tänkt latja, jag var full konstant och det var tyvärr en drogfri kristen ungdomsfestival höhö.

BUTTERFLY EFFECT 2For till patrik vid halv 8 och såg butterfly effect 2. Det var andra gången för mig, jag vet inte riktigt vad jag känner för den, den kan självklart inte mäta sig med 1an. Men då tar denne karaktär tidsresandet på ett helt annat plan. Han är äldre än Evan i första filmen, ett helt annat lager av ansvar tar vid sig. Jag tror man måste märka skillnaderna mellan filmerna för att förstå att 2an inte är dålig, men kanske inte lika bra. Fick ju nyss veta att det kom en trea 2009, ska försöka se den framöver.

MEDICATIONHarr varit ett fan av queens of the stone age sedan dem släppte Songs for the deaf. Denna låten är från Lullabyes to paralyse, och det albumet försvann mysteriskt bara någon vecka efter att jag köpt det, blev inte ett fan av den här låten förän någon gång i vintras, men började spela den för några veckor sen.

Á PIÉD

Tog en promenad med pytte.

CHUBS

Missade det enda scrubs avsnittet igår, men tror mer det berodde på att det var någon seg jävla långfilm innan, och det ska ju vara 2 avsnitt, men det blev bara ett igår pga den jävla filmen. Somnade medans jag kollade på My Family. HAde skitskumma drömmar som vanligt. Sitter och dricker tee just nu, ska hoppa in i duschen och fixa mig lite, sen ska jag ut och gå med pytte.

HALF PAST HAGGARD


KBOYNi som följde min förra blogg kanske känner igen de här bilderna, det blev ett jävla liv om dem. Dock inte lika mycket som när jag laddade upp leopard leggins bilden på bilddagboken.se
Magdalena Karlsson fotade mig hemma hos mig. Kna inte säga på rak arm när detta var.

YOUTHCENTERHittade dessa festliga foton från en vild fest i vintras, jag minns att rösten var jävligt krasslig innan vi startade, men när någon slår på maiden eller metallica måste man ju röja tills kroppen ger vika. Om ni Undrar varför det ser ut som att jag är en vilsen 80talare så ska det vara så, vi bestämde något slags tema, och det var bara jag som klädde ut mig höh. Bilden i mitten visar vad vi hatar mest "SCUM OF THE LAND". Äckliga rikemanssvin som överposerar och talar illa om allt de inte fått lära sig något som helst om. Erik har en tendens att överposera, finns ett par till bilder när han är skrämmande, riktigt hemska bilder. Sista bilden togs dagen efter, kanske syns att det var fest kvällen innan.

DIREKTÖRNÄnnu äldre bild en den förra, hade smällt i mig lustgas och lite annat spännande och tyckte att det vore lite klyftigt att fota mig i den här ustyrseln. Bilden användes även till skivomslag till mitt första album.

TOKIOAnvände faktiskt den här bilden som header till den gamla bloggen. Det är jag som tagit bilden med hjälp av ett stativ. På bilden eldar jag en tokio hotel tröja.

VOMITORYEn sjukt gamal bild som jag gjorde om för någon månad sedan, Patrik fotade

CARRY ONLinnet jag bär på alla lövbilder är faktiskt den gamla gröna tshirt jag pysslar med här.

PATRIK PERSSON

Patrik fotade mig lite dagen efter PDOL, därav ölen. Det var trevligt väder och jag kände mig lagomt risig.

NOMOTIVETräffade punkrockarna nomotive och lirade lite, sedan fixade vi lite bilder, skiddressen tog jag med.

WASTED YEARSDen ultimata höstbilden inte sant ;) ? jag rörde på mig ganska bra så jag blev inte så himla kall, men jag hade löv i håret och i kläderna ett bra tag. Kommer fler bilder från den här serien

ACES HIGH
COUNTRYLIFE2Mer från jag och stinas fotodag.

SANNA ALMGREN

Postar två lite äldre bilder från den underbara Sanna Almgren. Vi tog dem faktiskt i början av sommaren ? tror det var då iaf. Vi körde på redneck/hillbilly tema och en helt vanlig bild, vanlig för mig iaf. Hunden på den övre bilden heter pytte och är min bästa vän, bästa djurvän iallafall, jag har inte så mycket foton av henne men jag kommer posta dem jag hittar.

PANAMA


Här är en av de nyare biölderna som jag och stina tog. Morsan kastade löv medans jag shreddade loss.

KENNY


Hittade den här gamla bilden på datorn. Det var efter ett ganska långt besök i umeå. Samma sväng som jag och isidor var poetiska och svåra. Good times minst sagt, lekte iaf ihop resultatet som ni ser här.

LETHNWINDRIEL


ååh edward, vart e du ?

COUNTRYLIFEVälkommen till min nya blogg!


RSS 2.0