MARGARETA

Lite bättre bilder på den otroligt ofta tröjan som min mor stickade åt mig. Var en säng till staden och gjorde några ärenden idag. Peppar inför en förhoppningsvis rolig helg.

UNDEROATH


BANDRoberto och jag har lirat tillsamans förut när jag endast kunde några få hårdrocks låtar som bassist, det är ganska många år sedan nu. Vi bestämde ju för ett tag sen att vi skulle träffas och lira lite då vi båda varit hyfsat bandlösa och inte övat så mycket alls. Iron maiden och hårdrock in general är fortfarande robertos specialitet. Jag har ju börjat med det dem senaste 2 åren och gått över till elgitarr. Inom maiden övar jag för det mesta dave murrays delar men eftersom jag numera bara spelar 5 strängat så har jag övat adrian smith's delar då han oftast spelar en mörkare stämma av daves slingor. Men vi latjade lite med några låtar som vi kunde någorlunda. Har precis sett klart Big Fish med Ewan Mcgregor, en klar favoritfilm. Såg även snatch. Vi pratade även om att försöka dra igång det gammla skoj bandet för att se hur mycket vi har utvecklats på egna håll och vägar. Vi var ändå hyfsat samspelta för att inte ens ha setts på flera år eller spelat de här låtarna på väldigt länge. Många känner säkert till att jag mest varit insnöad på hardcore och metalcore. Vi hoppas kunna få med vår gammla trummis tobias, det är så grymt stor skillnad på att repa med midi trummor och en riktig trummis.
YELLOW

Min mamma är en riktigt duktig konstnär, hon fixar mitt hår för det mesta och är riktigt duktig på att sy och sticka. För några veckor sedan var vi och handlade och när vi kom till ganret undrade hon om jag ville ha något stickat. Jag sa att jag ville ha en tröja. VI köpte garn och hon började sticka. Kom hem för ca 30 min sedan och hittar den färdiga tröjan på sängen. Ska fixa några skarpare och bättre bilder sen men här är några. Tröjan är faktiskt gul. På måndag blir det förhoppningsvis dags att rakpermanenta håret igen, var jävligt längsedan nu. Och som ni kan se på bilderna kan jag inte göra så mkt med det. Det behöver få andas igen. Medans vi lagade mat hos gustav pillade vi på med olika äckliga och groteska bandnamn, vissa är lite för sjuka för att postas här, men vem vet, kanske gör det ändå höh.

Imorgon kommer roberto på besök. Riktigt duktig musiker, vi ska nog mest lira lite och umgås, men han skulle ta med sig lite inspelningsgrejer så det kanske blir något av det. Men det blir nog trashmetal och sånt, lite hårdrock och powermetal.


FAYE

RUNAWAY FAYE from The Town Pump on Vimeo.

 

Är så sjukt smygförälskad i Faye Reagan. Denna kortafilmen visar en konstnärligare sida av henne och en kollektion från street märket MARRIED TO THE MOB. Faye har även modellat för mina favoriter AMERICAN APPAREL. Jag hittade några grymma bilder som jag tyckte förtjänade att bli postade i fler bloggar.


PIE JESUSnubblade över denna begåvade 11-12 åring igår kväll när jag kollade på Leno. Följer ju inte dessa tävlingar alls, och INTE ENS IDOL. Känns asbra. De som är värda någon som helst uppmärksamhet är de man kan hitta på nätet även om man inte ens sett dem i programet innan. Om jag nu trodde på något spirituellt som änglar så skulle jag vara säker på att Jackie evancho är en. Pie jesu är en av mina absoluta favorit låtar, och hon gör den rättvisa. Det är bara att hoppas att hon håller minst 30 år till innan rösten börjar svikta.

RSS 2.0