NY TUMBLR


EXCELLENT BULLY

 
chillwave/indie/postrock.
Nytt projekt som jag jobbar med. är faktiskt ett helvete att sitta och göra beats med en gammal synth från 80talet. Är inte så himla van att att klippa och klistra heller, så frågan är om jag ska ta in ekman som trummis, eller att bara spela in allt live. Det kommer när det kommer.

VIRTUELL VÄRLD

 
Eftersom min facebook sida nästan blev förstörd av troll så försöker jag hålla min kritik och mina åsikter till min blogg. Att det fortfarande bara handlar om att en konflikt råkade spåra ur lite för mycket, gör det ändå inte okej för folk att hålla på som de gjorde. Sen är vi ganska många som vet att folk bara la sig i för att Tjejen jag tjafsade med numera är ganska känd. Det är tyvärr såhär det här landet fungerar, och speciellt skellefteå som stad. Hade den här tjejen varit helt okänd hade inte en massa randoms som bara suktar efter uppmärksamhet, börjat lägga sig i och smöra och kräla i hennes stoft. Detta ledde senare till att tjejens mamma har anmält mig till polisen. Och enligt henne så har över ett 20tal av mina facebook "vänner" nu bytt sida och tycker att jag är dum i huvudet, tydligen ska det ha varit folk som jag nyligt träffat och verkar vara väldigt fäst vid. Då är det ju intressant då jag bara har ca 6-7 personer i mitt liv som är nära vänner, som jag litar på i nästan alla lägen, och som vet hur jag funkar. Att några wannabes på facebook numera inte gillar mig pga av mina åsikter bryr jag mig ringa om. Samt att jag aldrig addar folk, folk addar mig and thats it. Det är därför jag nu tagit bort över 400 kontakter, eftersom jag inte vet vilka som numera inte tål mina poster och åsikter. Satan i gatan vilket jävla liv det skulle bli över det, fått massor av sms och mejl om folk som blivit sura för att jag tagit bort dem. Well, för att göra allt enkelt så tog jag helt enkelt bort så många som möjligt, har jag en bra relation med dig IRL, vi har varandras nr, då behöver vi inte visa för andra att vi är facebook vänner.
 
Till ett återkommande ämne som jag ofta pratar om IRL. Vad är det med killar som är så himla fascinerade av den kvinnliga kroppen ? till en punkt då det bara blir väldigt pinsamt och nästan kränkande. Varför kan man inte ens gå in på vissa forum eller film sidor utan att mötas av denna Bröst Fascination, eller "filmen sög, men det var iaf heta brudar med", "astråkig film, men nice med nakna tjejer". Nej det är inget som jag hittat på, och jag vet for a fact att dessa människor existerar i det verkliga livet. Fördomsfullt kan man peka ut dem bara av att studera deras val av kläder, eller hållning, val av teknik prylar, bil. Men det känns inte vidare trevligt att göra. Jag önskar bara att vissa människor av den typen kunde lära sig prata med den kvinnliga könet, istället för att fylla sina telefoner med porr, utvikningsbilder på glamour modeller. Sorligt nog har jag växt upp med många av den här typen av människor, och det är få som växt upp och skaffat flickvänner. Håll snusket och era patetiska kommentarer för er själva, blanda inte in det i den typ av kultur som vi andra försöker njuta av, det finns en hel egen genre för den typ av filmer, om det bara är naket som är lockande och intressant.
 
Igår och idag var första gången på länge som jag känner att jag trivs där jag bor. Det känns bra.

GOD BLESS AMERICA


THINGS THAT DID BECOME MAINSTREAM

 
CHECK OUT THIS AWESOME SHOW: http://www.youtube.com/watch?v=xav-UUWF15c&feature=BFa&list=SP963EB414824368A3

RSS 2.0